Drukwerk

Ouderwets? Dat hoeft drukwerk zeker niet te zijn. Studio Ronduit denkt met je mee. Hoe je drukwerk zo creatief mogelijk kunt inzetten voor jouw merk. Daar denk ik graag over mee. In veel branches wordt tegenwoordig ook nagedacht manieren om sommige drukwerk producten te digitaliseren. En vele met succes. Voor het milieu is dit natuurlijk een opsteker! Studio Ronduit wil ook met het oog op het milieu geen drukwerk maken die snel weer in de prullenbak verdwijnt.

Studio Ronduit zorgt dat drukwerk met jouw logo erop extra waarde heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan flyers met kleine cadeautjes erin om je klanten te bedanken, of verpakkingen die een tweede leven krijgen als opberg doosje. Studio Ronduit ontwerpt niet alleen drukwerk maar denkt ook verder.

kwalitatief en betaalbaar drukwerk

Partner in drukwerk is HelloPrint. Studio Ronduit is aangesloten bij het HelloPrint Connect™ programma. Dit is een exclusief platform voor grafische professionals. Studio Ronduit maakt deel uit van deze 500 bedrijven. Hierdoor kan ik de laagste drukprijzen hanteren en wordt de beste service en drukkwaliteit geleverd.

Posters, flyers, folders, boeken

Studio Ronduit heeft ervaring met het ontwerpen van allerlei soort traditionele media. 

Waardevol = impactvol

Studio Ronduit zorgt dat drukwerk met jouw logo erop extra waarde heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan flyers met kleine cadeautjes voor je klanten erin, of verpakkingen die een tweede leven krijgen als opberg doosje.

Drukwerk, drukwerk, drukwerk

Als goed nagedacht moet worden over het concept, zit je bij Studio Ronduit goed! De kaartjes voor EGES Onderwijsadviezen zijn hier een voorbeeld van.

Deskundig

Studio Ronduit is deskundig op het gebied van drukwerk. Wil je wat meer opvallen bij je doelgroep? Dit kan door het drukwerk net wat extra’s te geven. Denk aan een gouden randje of letterpress (voelbare letters). 

Recente drukwerk projecten

Blader even door deze recente drukwerk projecten, posters, en boeken.